Meeste bezoekers voor Lexa.nl

Lexa.nl trekt twee keer zoveel bezoekers dan nummer 2 en 3 datingsites samen

27 NOVEMBER 2014, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
De datingsite met de hoogste bezoekersaantallen van Nederland in de maanden juli, augustus en september 2014 is Lexa.nl

Van de drie grote Nederlandse datingsites is Lexa.nl koploper met het hoogste bezoekersaantal. Een feit is zelfs, dat Lexa.nl meer dan twee keer zoveel bezoekers trekt dan nummer twee en drie datingsites bij elkaar opgeteld. Relatieplanet en Pepper blijven daarmee qua bezoekersaantallen achter bij Lexa.nl, volgens comScore's laatste onderzoek naar bezoekersaantallen binnen de categorie ‘Online Personals’. 

Uit de cijfers van comScore blijkt dat Lexa.nl in juli, augustus en september van 2014 gemiddeld 355.000 unieke bezoekers per maand trok. Relatieplanet en Pepper haalde in diezelfde maanden respectievelijk 130.000 en 22.000 bezoekers. De genoemde bezoekersaantallen van Lexa.nl betreffen alleen het verkeer via de desktop. De mobiele traffic in deze maanden, is gelijk aan de traffic die via desktop binnen komt. Het totale aantal bezoekers via desktop en mobiel bij elkaar opgeteld, is dus hoger.  

'De groei die we zien is vorig jaar al ingezet. Met deze bezoekersaantallen zijn we natuurlijk heel tevreden. Het is een indirect compliment naar het feit dat we naar de wensen van singles luisteren en de site hier continu op aanpassen. De single wil bijvoorbeeld steeds sneller iemand in zijn of haar regio vinden, zonder lange vragenlijsten te moeten invullen. Daar passen wij de site op aan,' aldus Stefan van den Berg, algemeen directeur Lexa.nl.

'Wat ook heeft bijgedragen aan de snelle groei is onze Daily 6, waarin we dagelijks zes singles voorstellen, afgestemd op iemands zoekprofiel,' vervolgt van den Berg. 'Door de kennis die wij delen met onze zustersites in Europa en de US, samen met een internationaal ontwikkelteam van meer dan honderd personen, kunnen we snel nieuwe product features lanceren.'

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lexa.nl

Lexa.nl, opgericht in 2002, is de marktleider binnen de Nederlandse dating branche. De community van singles biedt members de beste en meeste kansen om dates te ontmoeten en is actief in 16 Europese landen. Lexa.nl is in 2013 uitgeroepen tot beste en meest betrouwbare datingsite van het jaar. Lexa.nl is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van IAC/InterActiveCorp, een internationaal beursgenoteerd internetbedrijf (Nasdaq: IACI). Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.

berichten