Het begint met een flirt…

Lexa.nl lanceert Flirtweek van 9 tot 14 februari

03 FEBRUARI 2015, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
Nummer 1 datingsite Lexa.nl organiseert in de week voor Valentijnsdag de eerste editie van Flirtweek. Uit onderzoek blijkt dat 82,4% van de singles denkt dat meedoen aan sociale activiteiten helpt om potentiële dates te ontmoeten. Het uitgangspunt van Flirtweek is dan ook het samenbrengen van singles door middel van borrels en activiteiten.

Het jaarlijkse LoveGeist onderzoek dat TNS heeft uitgevoerd in opdracht van Lexa.nl wijst uit dat het overgrote deel van de singles sociale activiteiten als een goede manier ziet om anderen te ontmoeten. De singles tot 35 jaar geven aan dat sociale activiteiten zorgen dat je betekenisvollere ontmoetingen hebt met mensen die meer op jou lijken, beter kan ontdekken hoe de ander is en dat je tijdens sociale activiteiten meerdere kanten van je persoonlijkheid kan laten zien. Lexa.nl speelt hierop in en biedt singles genoeg mogelijkheden voor een onschuldige flirt door evenementen in heel Nederland te organiseren tijdens Flirtweek.

Het doel van Flirtweek is om singles in de week voor Valentijnsdag mogelijkheden te bieden om op een ontspannen en leuke manier nieuwe mensen te leren kennen. “Valentijnsdag kan voor sommigen het alleen zijn benadrukken. Door de mediahype rondom Valentijnsdag voelt het soms meer een verplichting dan een romantische dag voor een onschuldige flirt. Met het organiseren van een week vol activiteiten om nieuwe mensen te ontmoeten, willen we de singles graag een alternatief bieden. Met Lexa.nl is 14 februari niet meer alleen een dag voor stelletjes; singles kunnen nu Flirtweek gaan vieren,” aldus Stefan van den Berg, directeur van Lexa.nl.

Een gewone date is maar gewoon. Lexa.nl trekt alles uit de kast om haar leden een vernieuwende date te bieden. Zo kunnen singles elkaar leren kennen tijdens een cocktail- of graffitiworkshop. Ook staan evenementen, zoals tube-gliden en Après-skiën in Snowworld Zoetermeer en rollerskaten in een rollerskate discotheek op de sociale agenda. Ter afsluiting van Flirtweek wordt zaterdag een Valentijnsloop georganiseerd in het Amsterdamse Vondelpark. Dit sportieve evenement zal aan het begin van de avond starten en eindigen met een afterparty met DJ’s. De activiteiten zullen door heel Nederland georganiseerd worden, dus er zijn voldoende mogelijkheden voor een ontspannen eerste contact. Het begint tenslotte met een flirt…

Volg Lexa.nl/flirtweek voor de laatste updates over Flirtweek.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Een interview met Stefan van den Berg, directeur van Lexa.nl, kan gearrangeerd worden via de contactgegevens in het linker menu.

Citaten
"Valentijnsdag kan voor sommigen het alleen zijn benadrukken. Door de mediahype rondom Valentijnsdag voelt het soms meer een verplichting dan een romantische dag voor een onschuldige flirt. Met het organiseren van een week vol activiteiten om nieuwe mensen te ontmoeten, willen we de singles graag een alternatief bieden. Met Lexa.nl is 14 februari niet meer alleen een dag voor stelletjes; singles kunnen nu Flirtweek gaan vieren." Stefan van den Berg, directeur van Lexa.nl
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lexa.nl

Lexa.nl, opgericht in 2002, is de marktleider binnen de Nederlandse dating branche. De community van singles biedt members de beste en meeste kansen om dates te ontmoeten en is actief in 16 Europese landen. Lexa.nl is in 2013 uitgeroepen tot beste en meest betrouwbare datingsite van het jaar. Lexa.nl is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van IAC/InterActiveCorp, een internationaal beursgenoteerd internetbedrijf (Nasdaq: IACI). Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.

berichten