“Jouw verf of die van mij?”

Lexa.nl organiseert graffitiworkshop in Tilburg

03 FEBRUARI 2015, TILBURG, THE NETHERLANDS
Samenvatting
Nummer 1 datingsite Lexa.nl organiseert dinsdag 10 februari in Tilburg een graffitiworkshop voor singles. Het initiatief is een onderdeel van Flirtweek, een week waarin singles op een leuke manier nieuwe mensen leren kennen en verleid worden tot een kleine flirt.

Geen tijd voor slechte openingszinnen, het is verven geblazen. Lexa.nl organiseert een graffitiworkshop voor singles uit de omgeving Tilburg. Zij zullen samen een grote graffiti afbeelding maken. Tijdens dit kunstzinnige proces is er natuurlijk genoeg tijd om op een ontspannen manier nieuwe mensen te ontmoeten met hier en daar een onschuldige flirt.

Lexa.nl wil een positieve draai geven aan Valentijnsdag, een dag die voor singles vaak beladen is. Het online datingplatform richt zich op de week vóór 14 februari. Tijdens Flirtweek, welke plaatsvindt van 9 tot 14 februari, worden door heel Nederland verschillende op interesse gebaseerde evenementen georganiseerd.

Volg Lexa.nl/flirtweek voor de laatste updates over Flirtweek.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Een interview met Stefan van den Berg, directeur van Lexa.nl, kan gearrangeerd worden via de contactgegevens in het linker menu.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lexa.nl

Lexa.nl, opgericht in 2002, is de marktleider binnen de Nederlandse dating branche. De community van singles biedt members de beste en meeste kansen om dates te ontmoeten en is actief in 16 Europese landen. Lexa.nl is in 2013 uitgeroepen tot beste en meest betrouwbare datingsite van het jaar. Lexa.nl is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van IAC/InterActiveCorp, een internationaal beursgenoteerd internetbedrijf (Nasdaq: IACI). Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.

berichten